Gelmel

Glen

Jacinta

Gastrobar De Gelmel, waar we de wereld op je bord brengen en een unieke combinatie van wijn en comfortfood bieden!

In onze sfeervolle locatie willen we jou laten genieten van heerlijke, eenvoudige en aantrekkelijk geprijsde gerechten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij ons draait alles om de perfecte balans tussen verfijnde smaken, hoogwaardige bereidingen en een ontspannen ambiance.

terug naar de 9e eeuw

Een stukje geschiedenis

De Gelmel heeft zijn naam te danken aan de rijke geschiedenis van Hoogstraten, waarin de legendarische Noorman Gelmel een belangrijke rol speelde.

In de 9e eeuw richtte hij een hout kasteeltoren op die rond de 12e eeuw verbouwd werd tot een imposant kasteel op.

Deze historische band met Gelmel en het Gelmelslot weerspiegelt onze visie op een tijdloze culinaire ervaring, waarbij we teruggrijpen naar de oorsprong van gastvrijheid en smaakbeleving.

Onze chef-kok Glen, een oud-leerling van de Hoogstraatse hotelschool “Spijker” en met maar liefst 25 jaar ervaring in de culinaire wereld, heeft een passie voor het samenbrengen van culinaire tradities en innovatieve bereidingen. Bij De Gelmel worden al onze gerechten vers klaargemaakt met de meest verse en hoogwaardige producten. Onze tournedos van graangevoederde top Limousin runderen, rechtstreeks van de veehouder op uw bord, zijn daar een uitstekend voorbeeld van.

Gastrobar De Gelmel is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een gastronomisch avontuur dat voor iedereen toegankelijk is. We richten ons op een breed publiek, variërend van jongeren en gezinnen tot gepensioneerden. Al ruim 7 jaar hebben we een loyale groep vaste klanten die regelmatig bij ons terugkeren voor de culinaire verwennerij.

Bij De Gelmel kun je in alle ongedwongenheid genieten van een heerlijk glas bier of wijn aan de toog, hoge en lage tafels, stoelen of zetels. We willen onze gasten een warm welkom bieden en een gevoel van thuiskomen creëren, waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en zich kan laten verwennen door onze culinaire creaties.

Onze visie is niet onopgemerkt gebleven. De opkomst van de gastrobarformule in de horecawereld wordt steeds groter, en we zijn trots dat we ook in Hoogstraten aan deze groeiende behoefte kunnen voldoen. We streven ernaar om onze klanten te laten genieten van kwalitatief hoogwaardige gerechten in een informele sfeer, tegen een schappelijke prijs, zonder in te leveren op smaak en beleving.

Met ons enthousiaste team, bestaande uit Glen, Jacinta en het gehele Gelmelteam, willen we jou van harte verwelkomen in onze Gastrobar. Kom langs en ervaar de heerlijke culinaire reis die we voor je hebben samengesteld. Dineer bij ons vanaf 17:00 uur, elke avond behalve op maandag en dinsdag, en op zondag kun je al vanaf 12:00 uur bij ons terecht.

Tot binnenkort in Gastrobar De Gelmel, waar we de smaken van Hoogstraten verenigen met de wereld op je bord!

Glen, Jacinta en het Gelmelteam.